Phone

06 23 55 05 78

Zie contactformulier onder CONTACT
Werktijden

Op afspraak

Herkenning en erkenning vind ik erg belangrijk.

Hoopvol is het om samen te ontdekken hoe er ruimte en mogelijkheden ontstaan.

Begeleiden en ondersteunen: helpen heeft mijn hart!


Ik ben een ervaringsdeskundig Coach en psychosociaal therapeut i.o. Over bepaalde processen heb ik niet alleen kennis, maar ook persoonlijke ervaring in hoe ingrijpend sommige gebeurtenissen mijn en jouw leven kunnen beïnvloeden en veranderen. En ik weet hoe het kan zijn om hulp te ontvangen en bovenal de diepe liefde en trouw van God te ervaren door alles heen.

Vanaf mijn 18e heb ik gewerkt als activiteitenbegeleider en docent in zorg- en verpleeghuizen. Ik heb sociaal cultureel werk gedaan en ik ben onder andere begeleider geweest van mensen met Downsyndroom.
Daarnaast verleen ik al jarenlang pastorale zorg in de kerk.

Wat mij kenmerkt is een combinatie van toewijding, enthousiasme, warmte en humor. Ik ben getrouwd en moeder van een volwassen zoon en dochter. Bidden en zingen (God aanbidden) heeft mijn hart. En ik ben een levensgenieter: ik hou van ontmoetingen, ben graag buiten. Zeilen en reizen is wat ik heel graag doe.

In mijn praktijk wil ik jou graag die veilige plek bieden, waar je welkom bent met je moeiten en je vragen.
Om herkenning en erkenning te vinden. Door tijd te nemen voor verwerken en te ontdekken wie je vandaag bent en wat je mogelijkheden zijn. Ik zie er naar uit om samen een stukje op te lopen, zodat je zelf mag gaan ervaren wat het is om licht te leven.

Ik leef en werk vanuit mijn christelijke levensovertuiging. De basis van de praktijk is mijn geloof in Jezus Christus. Ik geloof dat ieder mens kostbaar en uniek is.
Ik verleen hulp aan christenen en niet-christenen en heb respect voor ieders levensovertuiging. En als je wilt, dan bid ik met of voor je.

Je bent van harte welkom!


Ervaringen van anderen

Het duurde even voordat ik je helemaal in vertrouwen durfde te nemen. Het was fijn dat je me daar de ruimte in gaf. Tegelijkertijd wist je ontzettend goed door me heen te prikken met bepaalde reacties, je wist me uit te dagen en je wist precies wat ik nodig had.

Ik was het niet altijd met je eens, maar heb er vaak op moeten terugkomen omdat ik er achter kwam dat je in heel veel dingen wel gelijk had. Je handelt uit Liefde en dat komt in alles naar voren. En het was fijn om bij je te mogen afkijken. Als ik was ‘gevallen’ hielp je me zodat ik kon opstaan. Als ik het gevoel dat ik verdronk, moedigde je me vanaf de kant aan, gaf instructies.

En nu kan ik zeggen: Ja ik kan het, ik kan zwemmen! Bepaalde dingen in het leven blijven lastig, maar ik denk nog vaak aan je tips. Je handvatten hebben me geholpen en ze helpen me nog steeds! Je weet waar je staat, je weet wat je doet! Met gebed, passie, een lach en een traan!

Gea is een warme persoonlijkheid; hartelijk, invoelend en veilig, waardoor het makkelijk voor mij is om mijn hart te openen en kwetsbaar te zijn. Zij weet mij steeds opnieuw te raken door de juiste vragen te stellen, te luisteren en mij echt te ‘zien’.

“Ik heb Gea leren kennen als een warme, betrokken vrouw. Je voelt dat zij weet waar ze het over heeft.

Je hoeft je proces niet alleen aan te gaan….. zij loopt met je mee.”

“Gea heeft een groot en liefdevol hart. Vanaf de eerste ontmoeting voelde het zo veilig en vertrouwd om te delen. Ik ben heel dankbaar dat zij op mijn pad is gekomen en naast mij, al sturend, inzichten heeft gegeven.

Precies wat ik nodig had.

Met veel gevoel, liefde en passie weet zij haar ervaring en kennis door te geven. Doortastend en meelevend. Ik gun iedereen een coach als zij!”