Phone

06 23 55 05 78

Zie contactformulier onder CONTACT
Werktijden

Op afspraak

Over mij
Over mij

Over mij

Begeleiden en ondersteunen: helpen heeft mijn hart! Herkenning en erkenning vinden. Samen ontdekken hoe hoop plaats krijgt en er weer ruimte en mogelijkheden ontstaan.
Ik ben een ervaringsdeskundig Coach. Daarnaast ben ik Psychosociaal therapeut in opleiding. Over bepaalde processen heb ik niet alleen kennis, maar ook persoonlijke ervaring in hoe ingrijpend sommige gebeurtenissen mijn en jouw leven kunnen beïnvloeden en veranderen. En ik weet hoe het kan zijn om hulp te ontvangen en bovenal de diepe liefde en trouw van God te ervaren door alles heen.

Vanaf mijn 18e heb ik gewerkt als activiteiten begeleider in zorg- en verpleeghuizen. Ik heb sociaal cultureel werk gedaan en ik ben onder andere begeleider geweest van mensen met Downsyndroom. Daarnaast ben ik al jarenlang actief in het pastorale zorg werk in de kerk.

Wat mij kenmerkt is een combinatie van toewijding, enthousiasme, warmte en humor. Ik ben getrouwd en moeder van een volwassen zoon en dochter. Bidden en zingen (God aanbidden) heeft mijn hart. En ik ben een levensgenieter: ik hou van ontmoetingen, ben graag buiten. Zeilen en reizen is wat ik heel graag doe.

In mijn praktijk wil ik jou graag die veilige plek bieden, waar je welkom bent met je moeiten en je vragen. Om herkenning en erkenning te vinden. Door tijd te nemen voor verwerken en te ontdekken wie je vandaag bent en wat je mogelijkheden zijn.
Ik zie er naar uit om samen een stukje op te lopen, zodat je zelf mag gaan ervaren wat het is om licht te leven.

Ik leef en werk vanuit mijn christelijke levensovertuiging. De basis van de praktijk is mijn geloof in Jezus Christus. Ik geloof dat ieder mens kostbaar en uniek is. Ik verleen hulp aan christenen en niet-christenen en heb respect voor ieders levensovertuiging. En als je wilt, dan bid ik met of voor je. Je bent van harte welkom!