Phone

06 23 55 05 78

Zie contactformulier onder CONTACT
Werktijden

Op afspraak

Individueel gesprek (60 min)€ 60- incl. BTW
Online coaching€ 60,- incl. BTW
Studenten en uitkeringsgerechtigden    € 50,- incl. BTW
  • Gesprekken kunnen ook plaats vinden via beeldbellen (AVG veilige videoverbinding).
  • Na ieder gesprek ontvang je per mail een factuur, deze dient binnen 14 dagen betaald te worden. 

Afspraak annuleren

Een afspraak wijzigen of annuleren is altijd mogelijk. Kosteloos annuleren kan tot uiterlijk 24 uur voor het afgesproken tijdstip. Als er niet (tijdig) is afgemeld, wordt 50% van het tarief in rekening gebracht.

Vergoedingen

Zorgverzekering

In veel gevallen zullen de gesprekken niet of gedeeltelijk vergoed worden door de zorgverzekering. Ben je aanvullend verzekerd of heb je een christelijke zorgverzekeraar dan kom je mogelijk wel in aanmerking voor een vergoeding.

Werkgever

Vaak heeft een werkgever een budget voor ontwikkeling en persoonlijke groei van het personeel. Of wanneer er sprake is van (dreigend) ziekteverzuim wordt coaching en psychosociale hulpverlening ook vaak vergoed door de werkgever.

Belastingdienst

Wanneer je als particulier de kosten voor coaching zelf betaalt, dan kun je deze kosten inclusief de btw als scholingskosten aftrekken. Het doel van het traject moet dan gericht zijn op verandering van positie of op het op peil houden of verbeteren van kennis en vaardigheden die je nodig hebt voor het verwerven of behouden van inkomen uit arbeid. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de belastingdienst. De kosten voor coaching zijn voor zelfstandige ondernemers aftrekbaar voor de belasting als bedrijfskosten.

Diaconie

Er kan binnen jouw kerk of gemeente een budget zijn voor coaching en psychosociale hulpverlening.