Phone

06 23 55 05 78

Zie contactformulier onder CONTACT
Werktijden

Op afspraak

Ieder mens wordt geboren met kwaliteiten en talenten, en alles wat jou tot een uniek mens maakt. De omgeving waarin je bent opgegroeid, maar ook de opvoeding en je aanleg hebben in de loop van de jaren jouw identiteit gevormd.

Wanneer er tijdens deze periode, factoren of ingrijpende gebeurtenissen zijn geweest die een normale ontwikkeling in de weg hebben gestaan, ben je het zicht op jezelf kwijt geraakt en weet je niet meer wie je bent. Je bent gaan overleven in plaats van leven. Vroeg of laat kan dit zorgen voor problemen.
Misschien herken jij je wel hierin en heb je het gevoel nergens bij te horen, heb je een laag zelfbeeld, weet je niet wat jou talenten zijn, worstel je met geloofsvragen, ben je gevoelig voor kritiek, vind je het moeilijk om keuzes te maken, je past je steeds meer aan wat anderen van jou verwachten, of blijft het verleden jou achtervolgen.

Weet dat jij niet de enige bent die worstelt met deze problemen. Ik wil je graag begeleiden in dit proces zodat je zicht krijgt op de situatie, op jezelf en de toekomst.