Phone

06 23 55 05 78

Zie contactformulier onder CONTACT
Werktijden

Op afspraak

Chronische pijn kan in verscheidene vormen voorkomen, vanuit verschillende oorzaken. De pijn kan ontstaan en aanwezig zijn op verschillende plekken in het lichaam. Ook kan iedereen de pijn anders ervaren. Chronische pijn gaat niet meer weg. Je moet er mee leren leven: een hele uitdaging!

Misschien herken je dat je zelf ‘al van alles hebt ondernomen’ of dat het gevecht dat je levert voelt als touwtrekken met pijn. De pijn weet van geen ophouden en jij gaat steeds harder in verzet. Maar wat als je het touw loslaat?

Leren omgaan met pijn betekent dat je naast je pijn beter kunt functioneren in activiteiten als hobby’s, huishouden en werk. Het leren stellen van grenzen en inzetten van assertiviteit, maar ook inzicht krijgen in je gedachten over pijn, stressfactoren en persoonlijke valkuilen kunnen doelen voor jou zijn.

Verder zou je kunnen ontdekken wat jouw levenswaarden zijn, wat jouw gedachtegoed en geloof is. Welke bewuste hartkeuzes kun jij maken en hoe is het om pijn als feit te ervaren? Uitgangspunt is dat je instaat bent om te stoppen met vechten tegen de pijn en je je kunt richten op dat waar het in het leven echt om draait.

Vanuit gebeurtenissen uit je dagelijks leven wil ik je door delen, oefeningen en het inzetten van opdrachten begeleiden naar jouw omgaan met de pijn én nieuwe houding.